Chand og Alexandra kommer til SommerFillan 2018

0
1813
Alexsandra kommer til SommerFillan 2018

Chand og Alexandra til SommerFillan 2018

Vi gleder oss voldsom til å ønske Chand velkommen til å spille for oss i SommerFillan. Den folkekjære trønderen som beveget hele Norge med sin musikk da han vant X-faktor 2009. Han har senere blitt en kjent musiker i langstrakte Norge. Og kommer til SommerFillan for å skape stemming.

Men ikke nok med det Alexandra Rotan kommer også nok en gang til årets SommerFillan. Alexandra får dere se i Norske Melodi Grand Prix 2018 der hun deltar sammen med Mwangi med sangen «You Got Me. Vi krysser fingrene for at hun vinner Norske Melodi Grand Prix, så hun får representere Norge.

Flere og flere artister begynner å komme på plass for årets beste uke, og vi kan love dere et flott arrangement med masse spennende artister.

Alexandra Rotan spiller fredag 27. juli kl. 14.00

Chand Torsvik lørdag 28. juli klokken 14.00.

Alexandra Rotan kommer til SommerFillan 2018 Chand kommer til SommerFillan 2018

Velkommen til SommerFillan 2018!